Bepanthen Eye

 Bepanthen Eye Silmätipat CE-merkitty terveydenhuollon laite. Lataa tästä pakkausseloste Lataa tästä kuluttajaesite

Bepanthen ® Bepanthen Eye Silmätipat

Yhden tipan tehokosteuttaja kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille.

Jopa lähes joka toinen meistä kärsii kuivasilmäisyydestä, joka on lisääntyvä ongelma ja yleisin silmävaivojen syy. Silmän pinnan kuivuminen johtuu siitä, ettei kyynelneste kykene pitämään pintaa riittävän kosteana joko kyynelnesteen erityksen vähenemisen tai sen koostumuksen muutoksen seurauksena. Syitä voivat olla: ympäristöolosuhteet kuten kuiva ilma, ilmastointi, sauna, ilmansaasteet, tuuli tai pakkanen. Näyttöpäätetyöskentely, television katselu, lukeminen ja piilolinssien käyttö sekä ikääntyminen, tietyt sairaudet tai lääkkeet voivat myös kuivattaa silmiä. Bepanthen Eye Silmätipat lievittävät ikäviä oireita heti voitelemalla silmän pintaa ja suojaamalla sitä kuivumiselta pitkäaikaisesti.

Näin käytät tuotetta

Bepanthen Eye Silmätipat on tarkoitettu kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille, joiden oireita silmissä ovat mm. kuivuuden, roskan ja hiekan tunne, kutina, kirvely, punoitus, rähmiminen, vetistely, silmien väsyminen ja näön vaihtelu

  • Tippoja laitetaan yksi tai kaksi tippaa kumpaankin silmään useamman kerran vuorokaudessa tarpeen mukaan.
  • Bepanthen Eye -silmätippoja on miellyttävä käyttää, sillä ne antavat välittömästi helpottavan tunteen: tipat levittyvät helposti silmän pinnalle ja ne lievittävät heti tuntuvasti kuivuuden tunnetta, polttelua, kutinaa ja ärsytystä.
  • Bepanthen Eye Silmätipat kosteuttavat sumentamatta näköä, eikä silmästä tule tahmean tuntuinen.
  • Lievitys on pitkäaikainen.
  • Bepanthen Eye Silmätipat eivät sisällä säilöntäaineita, joten ne sopivat hyvin pitkäaikaiskäyttöön sekä piilolinssien käyttäjille.

Ainesosat

Bepanthen Eye Silmätipat sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän kosteuttavaa hyaluronihappoa ja silmää virkistävää ja hoitavaa dekspantenolia.

Hyaluronihappo on kehon oma aine ja muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä, joten se ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia tai allergisia oireita. Hyaluronihappo on moderni kosteuttaja, joka säilyy kauan silmässä, sillä se sitoo kosteutta jopa kolme kertaa oman painonsa verran.
Dekspantenoli virkistää silmää, lievittää oireita sekä hoitaa silmää. Se myös tukee hyaluronihapon kosteuttavia ominaisuuksia sitomalla tehokkaasti vettä, jolloin Bepanthen Eye -silmätippojen kosteuttava vaikutus on erityisen pitkäaikainen.

FAQs

Miksi silmät kuivuvat lukiessa, televisioita tai näyttöpäätettä tuijottaessa?

Kyseessä on yleensä silmien väsyminen. Oireet ovat hyvin yksilöllistä, ja siihen vaikuttavat monet tekijät. Väsyminen liittyy yleensä johonkin silmiä rasittavaan toimintaan, jolloin silmän normaali toiminta häiriintyy ja luonnollinen kyynelkalvo haihtuu uusiutumatta riittävän usein.
Muun muassa tiivis keskittyminen, esimerkiksi pitkäkestoinen päätetyöskentely tai lukeminen voi vähentää silmien räpyttelyn jopa alle puoleen. Silmien väsyminen vaivaa usein etenkin piilolinssien käyttäjiä ja oireet pahenevat päivän loppua kohden.

Silmäni ovat kuivan oloiset mutta silti vetistävät – mikähän vaiva on kyseessä?

Kun silmät ovat kuivan ja karhean oloiset, kutisevat ja valonarat, on kyseessä usein ns. kuivasilmäisyys. Oireena voi kuitenkin olla myös silmien vetistely. Tällöin kyynelneste on liian vetistä eikä toimi niin kuin terve kyynelneste. Rähmiminen liittyy kyynelnesteen vesikerroksen vähenemiseen, jolloin kyynelnesteessä on lähinnä limaa ja rasvaa, joka taas kertyy silmäkulmiin.
Kuivat ja vetistävät silmät johtuvat yleensä elinympäristön tekijöistä, kuten ilmastoinnista, sisäilman kuivuudesta, tuulesta, pakkasesta tai ilman epäpuhtauksista. Syynä saattaa olla myös ikääntyminen, hormonimuutokset, sekä tietyt sairaudet ja niiden hoidossa käytettävät lääkkeet.

Mitä Bepanthen Eye Silmätipat sisältävät?

Bepanthen Eye Silmätipat sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa tutun dekspantenolin rauhoittavat ja hoitavat ominaisuudet yhdistyvät modernin hyaluronihapon kosteuttavien ominaisuuksien kanssa. Bepanthen Eye Silmätipat muodostavat silmän sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja pitkäaikaisen suojakalvon.
Hyaluronihappo on kehon oma aine ja muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä. Se on moderni kosteuttaja, joka säilyy kauan silmässä, sillä se sitoo kosteutta jopa kolme kertaa oman painonsa verran.
Dekspantenoli rauhoittaa ja lievittää oireita sekä hoitaa silmää. Se myös tukee hyaluronihapon kosteuttavia ominaisuuksia sitomalla tehokkaasti vettä, jolloin Bepanthen Eye Silmätippojen kosteuttava vaikutus on pitkäaikainen.

Kuinka usein Bepanthen Eye -silmätippoja voi käyttää?

Bepanthen Eye -silmätippoja laitetaan yksi tai kaksi tippaa kumpaankin silmään useamman kerran vuorokaudessa tarpeen mukaan. Bepanthen Eye Silmätipat on valmistettu biologisista luonnonaineista, ja ne täydentävät omaa kyynelnestettä, joten käytölle ei ole mitään ylärajaa: tippoja voi laittaa niin usein kuin niitä tarvitsee. Bepanthen Eye Silmätipat eivät sisällä säilöntäainetta, joten ne sopivat hyvin myös pitkäaikaiskäyttöön.

Kenelle Bepanthen Eye Silmätipat on tarkoitettu?

Bepanthen Eye Silmätipat on tarkoitettu kuivasilmäisyydestä kärsiville, joilla silmät ovat kuivat, ärtyneet tai väsyneet ja tavallisimpia oireita ovat kuivuuden, roskan ja hiekan tunne, kutina, vetistely, silmien väsyminen ja näön vaihtelu.

Voinko käyttää Bepanthen Eye -silmätippoja yhdessä allergialääkkeiden kanssa?

Bepanthen Eye -silmätippoja voi hyvin käyttää rauhoittamaan ja lievittämään ärsytystä päivän mittaan. Allergialääkkeet ja allergia yleensäkin kuivattaa silmän kyynelkalvoa ja silmä saattaa tarvita kostutusta myös pitkin päivää. Bepanthen Eye Silmätipat eivät sisällä säilöntäaineita, joten ne sopivat hyvin käytettäväksi muiden silmätippojen kanssa, vaikka nämä sisältäisivätkin säilöntäaineita. Jos silmään laitetaan samanaikaisesti sekä allergiatippoja että kostutustippoja, tulee valmisteiden käyttökertojen väliin jäädä n. 15 minuuttia. Kostuttavat Bepanthen Eye Silmätipat annostellaan aina viimeisenä.

Mistä Bepanthen Eye -silmätippoja saa ostaa?

Bepanthen Eye -silmätippoja saa apteekeista.

Miten Bepanthen Eye -silmätippoja annostellaan?

Bepanthen Eye -silmätippoja annostellaan yksi tai kaksi tippaa kumpaankin silmään useamman kerran vuorokaudessa tarpeen mukaan.

Onko Bepanthen Eye -silmätippoja säilytettävä jääkaapissa?

Bepanthen Eye -silmätippoja ei tarvitse säilyttää jääkaapissa: säilytyslämpötila on +2ºC-+25ºC.

Kuinka pitkään Bepanthen Eye Silmätippoja voi käyttää?

Kuivasilmäisyys on pitkäkestoinen ja pysyvä vaiva. Kuivia silmiä hoidetaan kostuttamalla silmiä kosteutustipoilla eli keinokyyneleillä. Oireet lievittyvät ja pysyvät poissa niin kauan kuin hoitoa jatketaan, ja säännöllinen hoito kostutustipoilla voi estää oireiden pahenemisen. Bepanthen Eye Silmätipat eivät sisällä säilöntäaineita, joten ne sopivat hyvin jatkuvaan, pitkäaikaiskäyttöön.

Sisältävätkö Bepanthen Eye Silmätipat säilöntäaineita?

Bepanthen Eye Silmätipat eivät sisällä säilöntäaineita. Bepanthen Eye Silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten tuote sopii hyvin pitkäaikaiskäyttöön ja piilolinssien käyttäjille.

Voinko käyttää Bepanthen Eye Silmätippoja piilolinssien kanssa?

Koska Bepanthen Eye Silmätipat ovat säilöntäaineettomia, tuote sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille.

Lue lisää